hoe werkt de proefperiode precies?

Wij houden van eerlijk- en duidelijkheid. Wij willen ook zoveel mogelijk onze Breezr members tevreden houden.  Daarom vind je hieronder overzichtelijk hoe de proefperiode werkt. Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacten, wij helpen je graag verder.

Hoe werkt de proefperiode? 


Probeer Breezr eerst uit in je wagen. Wij versturen jouw starterspakket rond de 19e via PostNL met hierin jouw Breezr Mill en fragrance. De meeste mensen zijn tevreden en worden onze ambassadeurs. 

 

Ben je ontevreden? Retourneer de Breezr dan uiterlijk binnen 14 dagen compleet met fragrance en in de originele verpakking. Dan zorgen wij dat jij netjes je geld terug krijgt.

 

Betaal ik voor de proefperiode? 


Meld je aan met je gegevens. Je betaalt € 8,99 via i-Deal  voor jouw eerste levering. De aluminium Breezr Mill krijg je er tijdelijk gratis bij.

 

Verder heb je geen verzendkosten vooraf. Deze nemen wij ook voor onze rekening.

 

Mocht je het nou echt helemaal niets vinden dan dien je het pakketje terug te sturen. Omdat het brievenbuspost betreft kun je deze frankeren met een normale postzegel.

 

Rond de 19e wordt je Breezr verstuurd. Pas wanneer je tevreden bent, begint je membership.

 

Ik ben tevreden, moet ik wat doen?


Je hoeft verder geen actie te ondernemen als je tevreden bent. Je kunt elke maand uitkijken naar het moment dat je verrast wordt met de nieuwste fragrance voor jouw wagen!

 

Je eerstvolgende betaling wordt dan rond de 2e van de volgende maand afgeschreven. Je betaalt dan dus achteraf voor je membership. Hier hoef je niets voor te doen.

 

 

 

Ik ben niet tevreden. En nu?


Uitgeprobeerd en binnen 14  dagen toch niet tevreden? Dat is jammer,  maar geen probleem. Je betaalt voor het uitproberen verder geen kosten. Het enige wat je hoeft te doen is het complete pakketje terug te sturen onder vermelding van je retournummer.  Het betreft een brievenbus pakketje, dus je kunt voor brief frankering kiezen. Deze verzendkosten dien je wel zelf te betalen.

 

1. Meld je retour bij ons via het online formulier,  binnen de 14-daagse proefperiode. Kies voor de optie 'Ik  zit nog in mijn proefperiode en wens geen member te blijven'.

 

2. Je retournummer is je membership ID met een R ervoor. Dit retournummer dien je te vermelden in je pakket zodat wij weten dat jij het bent en zo je membership ongedaan kunnen maken.

 

3. Stuur ons evt. een mailtje met je verzendbewijs. Zo weten wij dat de Breezr onderweg is en op tijd geretourneerd is.

 

Wij adviseren te kiezen voor brievenbuspakketje bij PostNL. Zo ontvang je een track en trace nummer en weet je zeker dat jouw retour goed aankomt bij ons. Wij kunnen geen membership ongedaan maken waarvan wij de Breezr niet retour ontvangen hebben. Dit geldt ook voor retouren die niet compleet of beschadigd zijn. En natuurlijk mag de fragrance geopend zijn, je moest het tenslotte wel goed kunnen uitproberen!

 

Wat moet ik precies retourneren?


De Breezr Mill dient onbeschadigd, inclusief fragrance en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Natuurlijk mag de fragrance geopend geweest zijn. Je moet hem tenslotte wel kunnen uitproberen.

 

Zorg dat je altijd duidelijk het retournummer op of in je pakket vermeld. Heb je vragen voordat je het pakket retourneert? Neem dan even contact op met ons.