Vragen over betalingen


Kan ik het eerst uitproberen?


Je kunt eerst 14 dagen lang gratis de Breezr uitproberen. Ben je tevreden? Dan hoef je niets te doen. Je membership is dan geactiveerd en je ontvangt maandelijks een Breezr fragrance. De verzendkosten nemen wij natuurlijk ook voor onze rekening. 

Waarom betaal ik alsnog als het gratis is?


Om zeker te weten dat jouw gegevens kloppen, doe je de 1e keer met i-Deal een betaling van € 8,99. Ook is dit om zeker te weten dat dit een actief rekeningnummer is. De aluminium parfum houder, de Breezr Mill is gratis wanneer je besluit member te worden na je 1e fragrance. Hier worden dus geen extra kosten voor gerekend. Heb je het uitgeprobeerd maar wil je toch geen member worden? Geen probleem. Meld het ons en stuur de Breezr retour binnen de 14-daagse proefperiode onder vermelding van je retournummer. Easy!Wat kost een membership?


Een membership kost € 8,99 per maand.

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Je kunt veilig betalen via i-Deal.

 

Wanneer wordt er afgeschreven?


Dit gebeurt rond de 2e van de maand. Hiervoor hoef je niets te doen. De aluminium Breezr Mill is tijdelijk gratis bij je membership. Hiervoor worden dus geen kosten in rekening gebracht.

Voor de betalingen  gebruiken we het door jou gekoppelde rekeningnummer. Een rekeningnummer kan maar één keer gebruikt worden.

Je nieuwe geur ligt maandelijks rond de 24e in je brievenbus. 

 

Hoe wijzig ik mijn betaalgegevens?


Dit kun je eenvoudig regelen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Afschrijving mislukt, wat nu?


Op het moment dat je een openstaande betaling hebt, wordt er geen Breezr fragrance geleverd.

Wij sturen je een mail met daarin een betaalverzoek zodat je de betaling alsnog kunt voldoen. 

Zodra je betaling voldaan is versturen wij direct jouw Breezr fragrance. Je ontvangt deze dan dus iets later dan je gewend bent.

Nog steeds niet geregeld? Neem dan contact met ons op.

 

Handmatig storneren brengt onnodig storno kosten met zich mee van EUR 7,50. Wij krijgen een seintje van onze betaalprovider Mollie als dit zo is. Deze kosten zullen worden doorberekend aan jou als member. Vind je dat een betaling onterecht is? Neem dan aub even contact op. Zo voorkom je extra kosten en kun je alsnog het bedrag terug krijgen, indien dit inderdaad onterecht is. Zie voor meer informatie hierover de algemene voorwaarden, artikel 15.5 (Betaling)

Kan ik een ander moment betalen?


Het is niet mogelijk om de automatische incasso te verplaatsen naar een andere datum. De vergoeding voor je membership wordt automatisch op een vooraf bepaalde datum afgeschreven. Dit is altijd rond de 2e van de maand.

Kan jij op dat moment je membership kosten niet voldoen? Dan ontvang je hiervan automatisch een betaalherinnering via

e-mail. 

 

Hoe stop ik een afschrijving?


Je kunt een afschrijving stoppen door je membership te pauzeren of te beëindigen als je geen openstaande betaling hebt. Dit regel je eenvoudig door dit formulier te gebruiken. Vergeet niet het 

hetzelfde e-mailadres te gebruiken waarmee je lid bent geworden.

 

Handmatig storneren brengt onnodig storno kosten met zich mee van EUR 10,- Wij krijgen een seintje van onze betaalprovider Mollie als dit zo is. Deze kosten zullen worden doorberekend aan jou als member. Vind je dat een betaling onterecht is? Neem dan aub even contact op. Zo voorkom je extra kosten en kun je alsnog het bedrag terug krijgen, indien dit inderdaad onterecht is afgeschreven. Zie voor meer informatie hierover de algemene voorwaarden, artikel 15.5 (Betaling)