Over breezr

Breezr schets 2019
Breezr schets 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontstaan en idee

 

Je auto rijdt een stuk fijner wanneer deze schoon is en fris ruikt. Wellicht onderschat, toch werkt een fijne en aangename geur in de auto behoorlijk door op je op stemming achter het stuur. Geurboompje halen bij het tankstation dan maar. Binnen een mum van tijd ruik je deze niet meer of droogt deze uit. 

 

Het mooiste zou dan ook zijn als je hier niet meer naar hoeft om te kijken en je auto altijd fris ruikt. Zo is het idee ontstaan bij ons. Een membership dat gemak dient met een verrassingselement. Elke maand uitkijken naar een nieuwe fragrance en thema. Zonder verplichtingen.

 

 

Dutch made met ambities

 

Breezr is een Nederlands concept en wereldwijd de eerste en enige die deze dienst aanbiedt. Onze ambities zijn groot. Wij worden een bekend merk autoparfum en willen straks dat auto's wereldwijd pronken met een prachtige Hollandse molen aan hun ventilatierooster.

 

Recyclen en duurzaamheid

 

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook bij het ontwerpen en onderzoeken naar de beste materialen om de Breezr te vervaardigen was een van de belangrijkste punten de duurzaamheid. De Breezr case moest goed bestendig zijn tegen zowel hete lucht uit de ventilatieroosters als tegen de koude lucht wanneer je de airco aanzet in de zomer.

 

De frontcase van de Breezr mill is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium zodat deze lang mee gaat en onnodig vernieuwd hoeft te worden. Het recyclen van aluminium kost maar 5 % van de energie die nodig is om nieuw aluminium te produceren.

 

Je kunt je Breezr altijd retourneren op onze kosten zodat deze gerecycled kan worden en een nieuw leven krijgt. Ook de gebruikte fragrance kun je op onze kosten retourneren. Wij zorgen er dan voor dat deze worden gerecycled en een nieuw leven krijgen. Wanneer je jouw fragrances wil retourneren, spaar ze dan eerst even op. Zo hoeft de postbode maar 1 keer de fragrances bij ons af te leveren.

 

Zo dragen wij allemaal een steentje bij aan de verduurzaming van onze planeet. Heb je hier vragen over? Stuur ons even een berichtje of neem contact met ons op.