breezr classic

Wanneer je jouw Breezr ontvangt,  zit daar meteen jouw eerste fragrance in. Dit is altijd de classic, welke zorgt voor een ultiem fris en clean gevoel in jouw wagen. Deze fragrance is een combinatie van fris- en zoetigheid. 

breezr fragrances

Breezr geuren zijn uniek en worden erg goed ontvangen. De geuren zijn nooit extreem fruitig of juist extreem zwaar. De Breezr geuren liggen meestal  dicht bij elkaar zodat iedereen tevreden is met de geur.

moet ik als member zelf kiezen of word ik verrast?

De verrassing is het leukst volgens onze members. Je zal maandelijks uitkijken naar de nieuwe fragrance bij jou op de deurmat. Verder hoef je nooit meer met een lege fragrance te zitten voor je auto. Wij zorgen ervoor dat je altijd voorzien bent en precies op tijd.

ik ben fan een één bepaalde geur, kan ik die elke maand krijgen?

Heb je nu één bepaalde geur gekregen die je helemaal geweldig vindt en niks anders wil proberen? Stuur ons dan even een berichtje. Dan zorgen wij ervoor dat je die geur elke maand geleverd krijgt. Gezien wij elke periode een unieke fragrance laten maken is het daarom niet mogelijk om van tevoren alle fragrances te kunnen ruiken alvorens die keus te maken. Na elke maand kun je weer een nieuwe geur ontdekken. De verrassing is het leukst volgens onze members. Je zal maandelijks nieuwsgierig uitkijken naar de nieuwste fragrance die bij jou op de deurmat zal vallen.

etiketten en veiligheid

 

 

Waarschuwing | Attention warning

 

Droog en koel bewaren buiten bereik van kinderen en dieren. Direct gebruiken na openen verpakking

Store in a cool and dry place away from children and pets. Use directly once opened.

 

Buiten bereik van kinderen houden en dieren | Keep away from children and pets

Kan een allergische reactie veroorzaken. Kan huid- en oog irritatie veroorzaken. May cause an skin/eye allergic reaction.

Bij twijfel raadpleeg meteen een arts | If allergic reaction occurs, contact a doctor directly

 

Gebruik zoals aanbevolen en blijf je auto altijd goed ventileren door regelmatig voor frisse lucht te zorgen.

 

VOORKOM LOZING IN HET MILIEU